Beskyt dine data og overhold GDPR lovgivningen

Med Clinic2Lab kan du trygt sove om natten, velvidende at dine fortrolige oplysninger er sikre. Vi tager databeskyttelse alvorligt og sikrer, at alle data, der deles i Clinic2Lab Online, er krypterede og i overensstemmelse med persondatalovens regelsæt. Vi er forpligtede til at beskytte dine personlige oplysninger og levere den højeste standard for databeskyttelse.

Her er nogle vigtige punkter, der viser, hvordan vi sikrer dine data:

Krypteret dataoverførsel mellem laboratorier

Når et laboratorium sender data til et andet laboratorium, er alle personlige oplysninger, herunder tandlæge- og patientnavne samt fødselsdato, utilgængelige for det samarbejdende laboratorium.

Outsourcing af arbejde med beskyttelse af personlige oplysninger

Hvis et laboratorium ønsker at outsource arbejde til et andet laboratorium, er alle personlige oplysninger naturligvis ikke synlige for modtagerlaboratoriet. Kun ordre- og referencenumre er synlige, hvilket sikrer fortroligheden af dine data. Dette gælder også, hvis arbejdet outsources til et tredjeland.

Sikkerhed på portalen

Når du har indskrevet dig i vores portal, kan ingen logge ind uden tilladelse. Vi tager omfattende sikkerhedsforanstaltninger, og selv programmøren er underlagt strenge retningslinjer for at sikre beskyttelse af dine data.

Krypteret og sikker kommunikation

Alle kommunikationskanaler mellem tandlæger og dentallaboratorier i Clinic2Lab er krypterede og sikret i skyen. Dette sikrer, at dine meddelelser og oplysninger forbliver fortrolige og beskyttede.

Overholdelse af databeskyttelsesforordningen (GDPR)

Vi lever op til alle lovkrav vedrørende databeskyttelse og personoplysninger. Du kan være sikker på, at vi behandler dine data i overensstemmelse med de gældende regler og bestemmelser.

Integreret med EDI

Clinic2Lab er integreret i EDI portalen for at have en sikker udveksling af data og journaloplysninger. Tandlægen kan koble sig på via EDI portalen og opsætte sin egen individuelle tandlægeprofil.

 linkedin

AL DENTE SOFTWARE A/S

CVR: 27961363

​Telefon: 88 44 44 96

Inge Lehmanns Gade 10

8000 Århus C - Find vej