Spar tid og penge ved at skifte til en digital arbejdsseddel

Slip for unødvendig kommunikation og manglende information, som kan forsinke arbejdsprocessen. Vores digitale arbejdsseddel hjælper tandlæger og laboratorier med at reducere menneskelige fejl og giver dem mulighed for at fokusere på det vigtigste i deres arbejde.

Her er nogle af fordelene ved vores digitale arbejdsseddel:

Brugerdefinerede indstillinger

Arbejdssedlen bliver altid udfyldt med tandlægens foretrukne materialer, produkter og design. Tandlægen kan oprette en standard opsætning udfyldt med den oftest benyttede information. Dette sikrer ensartethed og nøjagtighed i arbejdsprocessen og reducerer risikoen for fejl.

Automatisk oprettelse af arbejdssedler

Når du vælger et laboratorium, oprettes arbejdssedlen automatisk med det pågældende laboratories logo. Dette sparer tid og eliminerer behovet for manuel oprettelse.

Digitalt layout og logo-design

Laboratorier får mulighed for at tilføje deres eget logo til arbejdssedler, certifikater, fakturaer og patienterklæringer.

Nem upload af filer

Vores system gør det enkelt at uploade billeder, dokumenter og PDF-filer, der skaI ledsage den digitale arbejdsseddel. Du kan nemt vedhæfte relevante filer som skaI ledsage arbejdsseddelen.

Hurtig og nem filoverførsel

Overfør let dine relevante filer til programmet. Vores system er designet til at håndtere forskellige filformater og sikrer en problemfri overførsel af relevante filer. Filer og billeder bliver altid gemt med arbejdssedlen og gemt i 10-15 år i overensstemmelse med lovgivningen.

lntegreret med 3Shape

Systemet er fuldt ud integreret med 3Shape. 

Det er derfor muligt at overføre data direkte fra 3Shape til Clinic2Lab.
​Alle scan udført med 3Shape kommer automatisk ind i programmet.

 linkedin

AL DENTE SOFTWARE A/S

CVR: 27961363

​Telefon: 88 44 44 96

Inge Lehmanns Gade 10

8000 Århus C - Find vej