Få hjælp til at overholde reglerne for MDR

Med Clinic2Lab får du den nødvendige hjælp til at navigere i de komplekse krav i forbindelse med det medicinske regulativ (MDR). Vi forstår, at det kan virke overvældende at holde styr på alle de nye krav, der er blevet indført. Derfor tilbyder vores program en række indbyggede funktioner, der sikrer, at du opfylder myndighedernes krav og overholder EU­ reglerne for medicinsk udstyr.

Her er nogle af de måder, hvorpå Clinic2Lab kan hjælpe dig med at overholde reglerne i det medicinske regulativ:

Patienterklæringer og certifikater

Programmet understøtter kravene i det medicinske regulativ vedrørende Lot- og Batch-numre samt producentoplysninger. Du kan nemt generere korrekt dokumentation, der opfylder disse krav.

Lovmæssig opbevaring af informationer

Alle relevante oplysninger om arbejdet, Lot-numre, Batch-numre osv. gemmes i overensstemmelse med lovgivningen. Alt bliver sikkert opbevaret i vores cloudløsning i op til 10-15 år, som angivet af lægemiddelstyrelsen.

Håndbog til overholdelse af myndighedskrav

Vores system leveres med en omfattende håndbog, hvor du nemt kan indtaste dine egne produktoplysninger. Håndbogen indeholder den nødvendige juridiske dokumentation. Hertil får du vejledning og støtte til at sikre, at du er i overensstemmelse med de gældende regler og bestemmelser.

Nem søgefunktion

Clinic2Lab har en intuitiv søgefunktion, der gør det nemt for dig at finde specifik information, når du skaI rapportere til lægemiddelstyrelsen. Du sparer tid og har nem adgang til den nødvendige dokumentation.

 linkedin

Clinic2Lab Online
​CVR: 40217304​

​Telefon: 88 44 44 96

Inge Lehmanns Gade 10

8000 Århus C - Find vej