Få et mere overskueligt overblik over dine ordrer

Vi har udviklet en række funktioner, der giver dig mulighed for at følge produktet fra bestilling til levering og sikre, at du altid har fuld kontrol over din kliniks ordreprocesser. Med Clinic2Lab får du et effektivt værktøj, der hjælper dig med at administrere dine ordreprocesser. ​Fra nem ordreoprettelse og et komplet overblik over status til pålidelig levering. Systemet gør det nemmere for dig at drive klinik og levere den bedste behandling til dine patienter.

Her er hvordan Clinic2Lab gør det nemmere for dig at bevare overblikket:​

Nem ordreoprettelse

Med Clinic2Lab kan du nemt oprette og sende ordrer til dentallaboratoriet med få klik. Du kan præcisere specifikationer og anmodninger vedrørende tandproteser, kroner, broer og andre specialfremstillede dentalprodukter.

Digitalt overblik over ordrestatus

Følg dine ordrer fra start til slut med et digitalt overblik. Du kan nemt spore status for dine indsendte ordrer og få information om, hvornår laboratoriearbejdet er påbegyndt, færdiggjort og sendt tilbage til klinikken. Dette giver dig mulighed for at planlægge dine tider med patienterne mere præcist. 

Leveringsdato og prisestimat ved ordreoprettelse​

Ved oprettelse af en digital ordreseddel kan du se leveringsdatoen og få et prisestimat direkte fra det valgte dentallaboratorium. Dette giver dig klar information ved oprettelsen af ordren. 

Automatisk og integreret kurérservice

Vi tilbyder en automatisk og prisvenlig kurérservice, der er integreret i systemet både for tandklinikker og dentallaboratorier​, Du kan vælge din fortrukne kurér og nemt arrangere levering af dine ordrer.

Effektiv søgefunktion

Vores system er udstyret med en brugervenlig søgefunktion, der gør det let for dig at finde information om en specifik ordre. 

Fleksibilitet mellem klinikker

Hvis du har flere klinikker, kan du nemt få afhentet aftryk på én klinik og få det færdige arbejde leveret til en anden. Dette giver dig fleksibilitet og bekvemmelighed i din praksis.

Overblik til receptionisten

Med Clinic2Lab har du mulighed for at oprette forskellige typer login. Med et kliniklogin kan receptionisten nemt få adgang til alle tandlægers bestillinger samt forventede returdatoer fra det valgte laboratorium. Ved brug af et gruppelogin får du et samlet administrativt overblik over digitale ordrer pa tværs af flere klinikker. Gruppelogin er særligt fordelagtigt for kæder, der ønsker at benytte sig af Clinic2Lab.

 linkedin

AL DENTE SOFTWARE A/S

CVR: 27961363

​Telefon: 88 44 44 96

Inge Lehmanns Gade 10

8000 Århus C - Find vej